Zafer İnananlarındır. 

İyilik demek kimseye kötülüğü dokunmamak değil,kötülük yapacak cevheri içinde taşımamak demektir. İşte bu yüzdendir ki sonbaharları kışın çetin geçeceğinin habercisidir sanki...

Öyle sıkıntılı anlar yaşatır ki bu kötülük cevherini kalbinde taşıyan insanlar, iyi insanlara, kışın ayazını daha bir sert yaşatır. 
Lakin iyi insanların en güçlü yanı 'İnanmak' olduğunu bilmezler. Bir davaya inanmak, bir fikire, bir hayale, bir devrime, bir dosta.. Bildikleri ve beslendikleri şeyler hep kaos ortamı ve kötülüktür, kötü cevheri taşıyanların. En güçlü sanılan kötülük bile saf iyiliğin karşısında mum gibi eriyip yok olmaya mahkumdur. 

Bilmezler ama en acı tecrübe ile nitekim öğrenirler ki, Zafer elbette İNANANLARINDIR.

Bir avuç insan ile çıkılan kutlu inanç yolu git gide büyür ve başta kalbinde kötülük cevherini taşıyan insanlar tarafından umulmayan büyük zaferlere dönüşür, binlerle, milyonlara ulaşır. O milyonlar 'Biz İnandık' der, haklı sevinçlerini dile getirir.. 
Oysa gayret gösterilmesi gereken gaye sadece iyi şeyler yapmak olsa bu zafere herkes ortak olacaktır. Kötüler çok gibi görünse de, iyiler her zaman kazanır.

Tıpkı Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi. O en karanlık günler de bile asla umudunu kaybetmeyip inandığı için, yarınlara gençlere, fikirlerine, hayallerine..

Bu emanet şimdi bizler de.

Biz inandık Atamızın fikirlerini, devrimlerini bu kutsal emanetleri en yükseğe daha zirveye çıkarmaya.

Biz inandık karanlıklar da bile umudu kesmemeye.

Biz inandık gençliğin güzel yarınlar inşaa edeceğine.

Biz inandık Cumhuriyet güneşinin tüm insanlığı ısıtacağına.

Biz inandık iyiliğin her zaman kazanacağına...