Keşkesiz yarınlar 

Güzel yarınlar bugünün keşkesiz yaşamı ile mümkün olur. Öyledir bu hayat, çok geciktirmeye gelmez nazlı bir çiçek gibidir. Akıp geçen zamanda 'an' diye tabir ettiğimiz en küçük zaman dilimlerini ne denli anlamlı kullandığımızdır aslında bize heyecan veren, değer katan.

Ne kadar çok erteleyiş o kadar çok pişmanlık demek hayatlarda. Bazen bir seyahati, bazen bir etkinliği ve daha nice erteleyişlerin ne yazık ki zaman içinde zamanı geri sarıp tekrar etmenin olasılığı yok.

Bugün iyi ki yaşamışım dediğimiz anılar ile yarın var olacağız. Keşkesiz yaşadıklarımız bizi var edip, yıllar sonrasına bu yaşadıklarımızı anlatacağız ve anlatacaklar bizden sonra.

Bu dünyayı bir konaklama mekanı varsayarsak, her birimiz de bu konağın içinde misafir olarak kalıp sonrasında göçüp gidiyoruz. İnsanın gayelerinden bazıları da kendini tanıyıp, bu konak içinde neden yaşam bulduğu, gelme amacının ne olduğunu idrak etmesi ve yaşantısını da buna göre şekillendirmesi gerekiyor. Bu yaşantı içinde ne kadar çok keşke o kadar çok pişmanlık, hüsran, hayal kırıklığı, geçmeyen derin yaralar bırakır.

Keşkesiz bir yaşam için şu anda yaşanılacak olanları lütfen ertelemeyin. İçimizde hala büyümeyen çocuk var, ona keşkeleri yaşatmayın. Sonuçta çocuk bu ya, yeni atılmış beton gibidir, üzerine ne düşse izi kalır...