CDU'nun Yeni Parti Programında Müslüman İfadeleri Tartışma Yarattı CDU'nun Yeni Parti Programında Müslüman İfadeleri Tartışma Yarattı

Uluslararası Köln Diş Hekimliği ve Teknolojileri Fuarı

IDS, Almanya Köln’de düzenlenen diş endüstrisinde büyük yeri olan bir fuar. Bu fuar; ürün geliştirme, bilgi alışverişinde bulunma ve yeni müşteriler edinme alanlarında da gelen misafirlerini önemli bir platformda buluşturma bakımından oldukça önem arz ediyor. IDS fuarı ile ilgili ayrıntılar yazı dizimizde.

Diş hekimliği sektörünün Köln’de gerçekleştirilen uluslararası fuarlarından IDS, Diş Hekimliği ve Teknolojileri Fuarı, bu yıl 14-18 Mart tarihleri arasında düzenlendi.

Koelnmesse tarafından iki yılda bir ihtisas ziyaretçilerine yönelik düzenlenen IDS, bu yıl da büyük beğeni topladı. 
Diş hekimi, akademisyen, diş teknisyenleri, sivil toplum kurumları, imalat ve ithalatçılar da dahil diş sektöründe emek veren herkes, bu fuarda yerini aldı.

Fuarda ayrıca diş estetiği konusunda uzmanlaşmış firmalar da katılım sağladı. Diş sektörü, böylece tek çatı altında buluşarak alandaki yenilikçi teknolojileri yakından takip etme fırsatı buldu. 

Fuarda Neler Vardı?

IDS, diş hekimliği ve laboratuvar uygulamaları, enfeksiyon kontrolü ve bakımı ile ilgili yerel ve global ürün üreticilerini kendine çekmeyi başardı. Geniş ürün yelpazesi bulunan fuarda; mobilya, ekipmanlar, aletler, cihazlar, malzemeler, koruyucu giysiler ve dezenfeksiyon cihazlarına kadar gerekli her malzeme yer aldı.

1679008406343

1679008404407

162 ülkeden tam 1788 katılımcı firmaya ve 144 ülkeden 23 bin ticari ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuara, toplamda 120 bin kişi katıldı.

Diş endüstrisindeki değişimleri yakından takip etmek isteyenler, 180 bin metrekarelik büyük bir alanda keşfedilmeye hazır birçok yeniliği ilk elden deneyimledi.

Fuar, beş yoğun günün ardından 18 Mart 2023 Cumartesi günü sona eren International Dental Show IDS, başarılı bir yıldönümü etkinliği oldu.  Küresel dişçilik endüstrisinin önde gelen uluslararası ticaret fuarı, bu yıl 100. yaşını kutladı ve aynı zamanda 40. kez gerçekleştirildi. Bu etkinlik, katılımcılar ve ziyaretçiler arasında etkileyici bir katılımla gerçekleşti. 

1679008406393

Alman Dişçilik Endüstrisi e.V. (VDDI) Derneği Başkanı Mark Stephen Pace, fuar hakkında:

"IDS 2023, her yönüyle ikna ediciydi ve aynı zamanda 100 yıl sonra bile kendini yeniden keşfettiğini ve daha da geliştiğini kanıtladı.  IDS'den yayılan dinamizm, yenilik ve ivme ile IDS, dünyanın lider ticaret fuarı olduğunu bir kez daha teyit etti.  Ziyaretçilerin kalitesi sansasyoneldi ve bunu sadece VDDI Yönetim Kurulu Başkanı olarak değil, aynı zamanda IDS'den bir katılımcı olarak söylüyorum.  Koelnmesse ile birlikte enerji, hırs, yaratıcılık ve vizyonla IDS'yi etkinlik tarihinin ikinci yüzyılına başarıyla taşıyacağız” dedi. Pace aynı zamanda, "Bu yılki '100 yıllık IDS - dental geleceği şekillendirmek' iddiası, bugün ve gelecekte ticaret fuarının olağanüstü öneminin eş anlamlısıdır" ifadelerini kullandı.

Fuar ile ilgili bir diğer gözlem ise Koelnmesse Genel Müdürü Oliver Frese’den. Frese:

"Beş gün boyunca, önde gelen bir uluslararası merkez olma iddiasını fazlasıyla karşılayan bir IDS yaşadık.  Bu, küresel dişçilik endüstrisine önümüzdeki aylar için gerekli ivmeyi veriyor ve aynı zamanda IDS'den kaynaklanan küresel çekiciliğin altını çiziyor.  Jeopolitik çerçevenin şu anda zorlu olduğu göz önüne alındığında, etkinliğin sonucu çok daha dikkat çekici.” İfadelerini kullandı.